SSAB Laser® Plus

28/06/2023

SSAB LASER® PLUS

Maximaliseer uw productie met geoptimaliseerd staal speciaal voor lasersnijden

Het SSAB Laser® Plus-staal is geavanceerd structureel en koud gevormd staal om het lasersnijden zo efficiënt mogelijk uit te voeren: altijd garantie op hoge kwaliteit, efficiëntie door automatisering en minder restafval!

 

Exclusieve dealer

SSAB Laser® Plus wordt enkel via geselecteerde, gespecialiseerde distributeurs verkocht. Kloeckner Metals Belgium zal zich hier vanaf 1 juli 2023 bij aansluiten en kan met trots zeggen vanaf deze datum exclusieve dealer van de SSAB Laser® Plus zijn. Als enige exclusieve dealer in België kunnen wij een hoog serviceniveau garanderen en directe communicatie naar de klant. 

 

Dankzij de kwaliteit van de plaat, de vlakheid en de hoogwaardige snijstukken kunt u tot 30% hogere opbrengsten behalen!

Kwaliteit

De SSAB Laser® Plus is marktleider als het gaat om hoogwaardig plaatmateriaal. SSAB Laser® Plus gebruikt alleen hoogwaardig geclassificeerd gerecycled ijzer en werkt met de zuiverste ijzerertsen om een constante hoge kwaliteit te garanderen.

De ‘Plus’ in SSAB Laser® Plus staat voor hoge kerfslagvastheid en superieure buigbaarheid. De hogere kerfslagvastheid vermindert het risico op scheurtjes tijdens de productie en in het eindproduct. Daarbij biedt SSAB Laser® Plus een gegarandeerde buigradius van 0 - 1,0 keer de dikte, afhankelijk van de kwaliteit en de productvorm. 

✓ Scheurvrij buigen

✓ Automatisch omvormen

✓ Van batch tot batch homogene producteigenschappen

  

 

Efficiëntie

Omdat de SSAB Laser® Plus een vlakheid van < 3mm biedt (zelfs na het snijden!) én de mogelijkheid voor optimale nesting in beide walsrichtingen, kan er zeer nauwkeurig gesneden worden. Ook de kwaliteit van de snijkanten is hoog, zelfs bij een hogere snijsnelheid. Dit zorgt ervoor dat er veel meer onderdelen uit één plaat gehaald kunnen worden.  

✓ Nauwkeurigheid van lasergesneden onderdelen

✓ Strakke nesting voor minder restmateriaal

✓ Efficiënt nesten in elke walsrichting

✓ Hogere snijsnelheden

✓ Complexe vormen snijden zonder te lassen

 

Specificaties

Momenteel hebben we de warmgewalste platen en bladen in kwaliteiten SSAB Laser® 250C en SSAB Laser® 355MC Plus. De koudgewalste platen hebben we in kwaliteit SSAB Laser® DC03. Klik hier voor meer informatie over de specificaties. 

 

Interesse?

Meer informatie over de mogelijkheden? Ga naar de SSAB website of neem contact met ons op via onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Bedankt!

Onze experts zullen contact met u opnemen.

Error!

The form couldn't be submitted. Please try again.

Back to form